Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

channel114news: "Με Στοχασμό στη Ελεύθερη Σκέψη" (Νέος Κύκλος Εκπομπών)


Αρχίζουμε να προβάλλουμε από σήμερα, τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, με παρουσιαστή τον συγγραφέα Σωτήρη Γλυκοφρύδη.

Είναι μια παράτολμη προσπάθεια, σε απάντηση όλων όσων ακόμη αμφιβάλλουν, αμφισβητούν ή έχουν έστω τους ελάχιστους ενδοιασμούς για την Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική τηλεόραση: -channel 114news- (web tv).

Η επιτυχημένη μας πορεία, με τα πολλά και αποκλειστικά ρεπορτάζ, μαγνητοσκοπημένες εκπομπές αλλά κυρίως με ζωντανές συνδέσεις μας δίνει αυτή τη πεποίθηση ως έναυσμα και δυνατότητα  για να τολμήσουμε για κάτι παραπάνω αξιόλογο καινούριο που σίγουρα θα συζητηθεί.

Η νέα θεματογραφία έχει τη πιστότητα του τίτλου: "Με Στοχασμό στη Ελεύθερη Σκέψη" και βασίζεται στην αξιοπιστία της έως σήμερα  διαδρομής μας.

Οι επιλογές των προσώπων, γίνονται με γνώμονα και  αποκλειστικό κριτήριο την φίμωση που έχουν υποστεί,  εκείνα τα πρόσωπα που απασχόλησαν το δημόσιο βίο της χώρας μας (πολιτική - οικονομία - φιλοσοφία) αλλά σήμερα οι καναλάρχες και τα παραδοσιακά ΜΜΕ τα έχουν αποκλείσει για τους γνωστούς λόγους που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε...

Παρακολουθήστε τη πρώτη εκπομπή με το πρώην υπουργό Πέτρο Δούκα σε μία εκ βαθέων φιλοσοφική συζήτηση από την Φιλοσοφία στην οικονομία και τη πολιτική "Με Στοχασμό στη Ελεύθερη Σκέψη"

Είναι μια νέα αρχή του channel114news.blogspot.com/ 

--------------------------------------------
Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση: -channel 114news-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου