Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Με Στοχασμό στην Ελεύθερη Σκέψη – channel114news (3η εκπομπή)


Η σειρά των εκπομπών μας «με στοχασμό στην ελεύθερη σκέψη» συνεχίζει με τη συνέντευξη που έδωσε στον συνεργάτη μας Σωτήρη Γλυκοφρύδη ο ανεξάρτητος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Οικονόμου.

Το «Παρών» αντί του «Ναι» που δήλωσε στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, τον οδήγησαν ως γνωστό (μαζί με τον Γιάννη Δημαρά και τη Σοφία Σακοράφα) εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας Του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βασίλης Οικονόμου μίλησε για το δίλημμα, για το συναίσθημα και τη λογική, για τις θέσεις του, για το νου και την καρδιά, για το δύσκολο ζύγι που κάποτε μένει μεταίχμιο, για τη συνέπεια και τις θέσεις του, στις ερωτήσεις του συνεργάτη μας οι οποίες κάπου ήταν πιεστικές. 

Οι απαντήσεις που έδωσε και το ευρύτερο πλαίσιο της συζήτησης όπως εξελίχθηκε παρουσιάζει ενδιαφέρον και σκιαγραφεί το εκτενέστερο προφίλ του πολιτικού ανδρός.

Η διάρκεια της συζήτησης ήταν ωριαία και το κανάλι μας πιστό στις αρχές της αντικειμενικής ενημέρωσης, χωρίς προσυνεννόηση, στημένες ερωτήσεις, μοντάζ και εξάρτηση από εκδοτικά κέντρα, προσπαθεί να εισάγει μια άλλη διάσταση στην ενημέρωση των πολιτών,  χωρίς να αντιγράφει τις  σκηνοθετημένες σκοπιμότητες των επαναλήψεων και των προσχεδιασμένων πλάνων.

Η ωριαία μας εκπομπή γυρίστηκε στο γραφείο του βουλευτή με μία κάμερα και με το φωτισμό του γραφείου του.
--------------------------------------------
Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση: -channel 114news-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου