Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βίντεο από τις ομιλίες παρεμβάσεις στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ.

http://www.livestream.com/114news/folder?dirId=513d321f-1e95-4a67-a89a-edf01016532f


Ο…Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, στην κεντρική ομιλία που έγινε κατά τη σημερινή Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της «Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ».
Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος επανέλαβε τις γνωστές από τις συνεχόμενες ανακοινώσεις της «Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ» σκληρές θέσεις εναντίον της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και σήμερα συμπεριέλαβε στους νεοφιλελεύθερους και τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, όταν τόνισε:
«Σε πείσμα των καιρών και της Νεοφιλελεύθερης Ομάδας που διοικεί τη Χώρα και το Κίνημά μας… Ζητάμε ανατροπή της ηγετικής ομάδας είτε σε επίπεδο κυβέρνησης είτε σε επίπεδο κινήματος…»
Ειδικότερα τόνισε: «Οι πολιτικές της κλάψας, της απειλής, της τρομοκρατίας, του χλευασμού ή της ανησυχίας της κομματικής και κυβερνητικής ηγεσίας τη μόνη υπηρεσία που προσφέρουν να διαλύουν το κόμμα μας και την παράταξή μας…. Κύρια ευθύνη της σημερινής ηγετικής ομάδας του κόμματος… Ζητάμε ανατροπή της ηγετικής ομάδας είτε σε επίπεδο κυβέρνησης είτε σε επίπεδο κινήματος… Σε πείσμα των καιρών και της Νεοφιλελεύθερης Ομάδας που διοικεί τη Χώρα και το Κίνημά μας, θα αντιπαρατεθούμε δημόσια και σκληρά στο σχέδιο εξαφάνισης των κοινωνικών δικαιωμάτων, τις μεθόδους διάλυσης του δημόσιου χώρου και της περιφρόνησης της βούλησης του Λαού μας…».

Παρά τη σκληρή πολιτική κριτική και την αποδόμηση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής κυβέρνησης και κόμματος (Μ. Καρχιμάκη), έκλεισε την τοποθέτηση με τη γνωστή ανέξοδη, αδιέξοδη και χιλιοειπωμένη θέση:

«Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάγκη η σημερινή ηγεσία του Κινήματος να κατανοήσει ότι ο Ελληνικός Λαός και το ΠΑΣΟΚ έφτασαν στα όριά τους.» 
και το ανέξοδο αίτημα για Συνέδριο:
 «Συνέδριο αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, συνέδριο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και προοπτικής».

Δείτε μέχρι το τέλος την ομιλία -  Θα διαπιστώσετε ότι καμία πρωτοβουλία ενδοΠΑΣΟΚ δεν είναι εντελώς αθώα!!! 

http://channel114news.blogspot.com/

Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση: -channel 114news-

http://www.livestream.com/114news/folder

--------------------------------------------
Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση: -channel 114news-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου